1. Home › 
  2. › 
  3. Time Management: don't work hard, work smart (NL)

Time Management: don't work hard, work smart (NL)

Aan de hand van een ludieke e-learning, een interactieve lesdag en een online-coaching wordt je je bewust van jouw eigen productiviteit en je krijgt kapstokken aangereikt die je meer greep doen krijgen op jouw eigen werksituatie. Je leert een onderscheid te maken tussen prioriteiten en bijkomstigheden en je weet zodoende jouw beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door elementen die voor afleiding zorgen beter te leren beheersen, neemt je effectiviteit toe en neemt je stressniveau af. Aan de hand van een ludieke E-learning en een interactieve lesdag wordt je je bewust van jouw eigen productiviteit.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding
Hybride

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door iedereen die beter wil omgaan met zijn tijdsbeheer.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Voorbereiding: Doorloop de E-learning alvorens deel te nemen aan de klassikale opleiding. Het interactief moment is bedoeld ter ondersteuning van de kennis opgedaan in de E-learning.

Programma

INHOUD

E-learning - Digitaal in balans (duurtijd 30 minuten)

Lesdag - Time Management: don't work hard, work smart (duurtijd 6 lesuren)

Individuele coaching (duurtijd 1 uur)

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Tijdens onze hybride opleidingen combineren we zelfstudie (E-learning) met een interactieve component (klassikale opleiding of live webinar). Tijdens de interactieve sessie ligt de focus op het inoefenen van de materie en het werken met cases uit de praktijk.

Opleidingsmateriaal:

Docenten

Machteld Paula M Boex
Personal development