1. Home › 
  2. Over Formanot

Over Formanot

Wil u zich blijven ontplooien in uw job en nieuwe skills aanleren? Nieuwe leervormen en bijscholing zijn hierbij een must. Blijf u verder professionaliseren met het Formanot opleidingsinitiatief!

Reeds jarenlang organiseren de Vlaamse Raad van het Notariaat en de Conseil Francophone van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat (www.notaris.be) tal van vormingsdagen voor notarissen en hun medewerkers. Deze zijn voornamelijk gericht op specifieke notariële opleidingen.

Het Fonds voor Bestaanszekerheid van het Notariaat (FBZ Notariaat) breidt het aanbod verder uit met niet-notariële opleidingen.

Dit aanbod richt zich tot alle bedienden in het notariaat, maar met bijzondere aandacht voor zij die behoren tot de “risicogroepen”: nieuwkomers zonder ervaring in de sector, zij die het moeilijk hebben om de informatica-ontwikkelingen in het notariaat te volgen, bedienden vanaf 50 jaar, enz.

Het FBZ Notariaat werkt samen met Febelfin Academy die al jarenlang bewezen heeft een kwalitatief hoogstaand opleidingsaanbod aan te bieden rond algemene opleidingsthema’s: opleidingen met reële meerwaarde voor de deelnemers, kleine, interactieve groepen, kwalitatieve lesgevers en lesmateriaal, volop gebruik makend van de nieuwste technologieën.

Over FBZ Notariaat

Het FBZ Notariaat werd opgericht door het paritair comité 216 voor de notarisbedienden door een CAO van 13 oktober 2011.

Lees meer

Doelgroep

Formanot, Vormingsfonds voor risicogroepen van de notarisbedienden richt zich tot alle bedienden die vallen onder het paritair comité 216.

Lees meer

Financiële tussenkomst

De medewerker uit de doelgroepen heeft de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen aan de opleidingen.

Lees meer