1. Home › 
  2. › 
  3. Cybersecurity: do's & don'ts

Deze opleidingen worden kosteloos aangeboden aan alle bedienden die vallen onder paritair comité 216.
In volgende gevallen zal de opleidingskost gefactureerd worden aan de werkgever:

  • Wanneer de opleiding gevolgd wordt door een zelfstandige medewerker of door de werkgever.
  • Bij een ongewettigde afwezigheid. Annuleer dus tijdig uw deelname indien u niet aanwezig kan zijn tijdens de opleiding.

Cybersecurity: do's & don'ts

Deze e-learning cursus heeft als objectief om iedere werknemer op een interactieve manier te wijzen op de mogelijke valkuilen van cybercriminelen en te leren hoe ieder zich meer cyber-secure kan maken.

Niveau Basic
Leervorm E-learning

Bijscholingsuren Bank: 1u algemeen
Verzekeringen: 1u algemeen
Consumentenkredieten: 1u algemeen
Hypothecaire kredieten: 1u algemeen

Geregelde bijscholing

Doelgroep

Deze basisopleiding is bedoeld voor iedereen die een algemene kennis wenst te bekomen over cybersecurity, preventie van cybercriminaliteit en best practices om misbruiken te voorkomen.

Vereiste voorkennis

Basic Level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

INHOUD

De cursus start met een algemene inleiding rond cyber-security en dan volgt een kort pre-assessment. Zo kan je onmiddellijk al testen hoe cyber-secure je bent.

De e-learning behandelt dan op een interactieve manier volgende aspecten:

De cursus wordt afgesloten met een test. Bij een positief resultaat (minstens 12/20) geeft dit recht op een certificaat.

Bekijk hier al de demo!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘E-learning’ is 100% zelfstudie. Je logt individueel in op het MyFA leerplatform en verwerkt op eigen tempo leerinhoud die je aangeboden wordt via een interactieve presentatie. Je kan deze online training volgen waar, wanneer en zo vaak je maar wil. Het lesmateriaal bestaat uit een digitale format met tekst, video, afbeeldingen, animaties, testvragen en/of verwijzingen naar relevante documenten en/of websites.



Bank: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de financiële producten in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig art. 7, §1, 1°, b en c van het K.B. van 1 juli 2006.

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 van de wet van 4 april 2014.