1. Home › 
  2. Maand van het welzijn 2024

Deze opleidingen worden kosteloos aangeboden aan alle bedienden die vallen onder paritair comité 216.
In volgende gevallen zal de opleidingskost gefactureerd worden aan de werkgever:

  • Wanneer de opleiding gevolgd wordt door een zelfstandige medewerker of door de werkgever.
  • Bij een ongewettigde afwezigheid. Annuleer dus tijdig uw deelname indien u niet aanwezig kan zijn tijdens de opleiding.

Maand van het welzijn 2024

Het departement Social Affairs van Fednot nodigt je graag uit om deel te nemen aan editie 2024 van de maand van het welzijn. Hebben de wijziging van de vennootschapsstatuten eind vorig jaar en recenter de problemen met de kantoren rechtszekerheid een impact gehad op je werkdruk en op de organisatie van je werk? Werd je al eens geconfronteerd met een ontevreden cliënt? Dit zijn stuk voor stuk externe gebeurtenissen, die evenals andere voorbije en toekomstige feiten, stress kunnen veroorzaken.

Deze voorbeelden illustreren hoezeer welzijn op het werk een hot topic is en onze constante aandacht verdient.

We zetten dan ook graag ons welzijnsinitiatief in de kijker dat in en rond de maand mei wordt georganiseerd voor de medewerkers van de sector. Het departement Social Affairs biedt je, in samenwerking met het FBZ, de kans om deel te nemen aan workshops rond het thema welzijn. Tijdens deze workshops krijg je concrete tips die je de dag erna meteen in je professionele en privé leven kunt toepassen.

Voor deze editie hebben we twee workshops geselecteerd die veel succes hebben en ook deze keer hebben we gekozen voor sfeervolle locaties, vaak in het groen, én dichtbij jou thuis. Het zijn :

WORKSHOP 1 : Self management - de juiste prioriteiten stellen en optimaal tijdsbeheer

WORKSHOP ​​​​​​​2 : Veerkrachtiger worden om een burn-out te voorkomen

Concreet :

Schrijf je nu in via de linken hierboven. ​​​​​​​De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met je inschrijving. 

Hoewel de workshops open staan voor alle notariële medewerkers en deelname gratis is, vragen we je wel om vóór je inschrijving met je leidinggevende te overleggen, om ervoor te zorgen dat de dienstverlening binnen je kantoor verzekerd blijft.

Mocht je hierdoor niet kunnen deelnemen, bekijk of je op een ander tijdstip via Formanot in Brussel kan deelnemen.


* Formanot is een opleidingsinitiatief van het FBZ Notariaat gericht op een niet-juridisch opleidingsprogramma voor werknemers in de sector, en meer specifiek voor risicogroepen