1. Home › 
  2. › 
  3. Verhoog uw professionele mobiliteit - Live webinar

Verhoog uw professionele mobiliteit - Live webinar

'Professional Mobility' is te beschouwen als een carrière-reis. Jouw reis met een koffer vol competenties doorheen het sociaal-economische landschap dat door digitalisering en globalisering zienderogen verandert. Bedrijven reorganiseren zich volgens lean, agile en scrum principes. Variabele kosten worden vervangen door vaste kosten in de financiële structuren van de ondernemingen. En jij als werknemer zoekt je zekerheid in je competenties, eerder dan in vaste bedrijfsstructuren. Meer dan ooit is het belangrijk je leercurve te boosten en je competentie om competenties te ontwikkelen, in te zetten.

Niveau Basic
Type opleiding E-learning, Blended learning

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is een carrière uit te bouwen naar eigen talenten en conform de mogelijkheden die de arbeidsmarkt biedt, of die anderen daarin graag wil begeleiden.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

We ontdekken samen wie je bent en wat je echte sterktes zijn. Deze opleiding verduidelijkt de externe factoren die het belang van mobiliteit bepalen, zoals de veranderende socio-economische dynamieken en de veranderende arbeidsmarkt. Deze opleiding zal je helpen hierin positie te nemen door je talenten te duiden, je competenties te ontdekken en je ervaring en deskundigheid te inventariseren. Deze opleiding zal je tenslotte professioneel tot je recht doen komen door een juiste synthese van je ambities uit te werken en door te duiden hoe je hierin een coherente indruk kan geven.

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 2 halve dagen

Uren: 9u-12u30 (3 lesuren per dag)

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Extra info:

Methodologie

Vorm: Online, blended learning

Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Docenten

Ludovicus Van der Jeught
Personal development