1. Home › 
  2. › 
  3. Verhoog efficiëntie in Excel: de meest gebruikte functies voor u op een rijtje

Verhoog efficiëntie in Excel: de meest gebruikte functies voor u op een rijtje

Worden je Excel-werkbladen en -lijsten steeds uitgebreider en complexer? Laat het reken- en opzoekwerk over aan de ingebouwde functies van Excel. Bijzonder geschikt om je taken te verlichten.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Advanced
Leervorm Klassikale opleiding
Hybride

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

INHOUD

Klassikale opleiding

E-learning: Excel compleet (Duurtijd <1 uur)

Deze E-learning staat ter beschikking als voorbereidend lesmateriaal voor de deelnemer. Het is sterk aanbevolen les 2 “Functies en formules” door te nemen alvorens deel te nemen aan de klassikale sessie waar het accent op toepassingen zal liggen. In les 2 van de E-learning leer je hoe formules zijn opgebouwd en hoe je ze kan toepassen op je data.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Lesmateriaal: