1. Home › 
  2. › 
  3. Time Management: don't work hard, work smart (nl)

Time Management: don't work hard, work smart (nl)

U wordt zich bewust van uw eigen productiviteit en u krijgt kapstokken aangereikt die u meer greep doen krijgen op uw eigen werksituatie. U leert een onderscheid te maken tussen prioriteiten en bijkomstigheden en u weet zodoende uw beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Door elementen die voor afleiding zorgen beter te leren beheersen, neemt uw effectiviteit toe en neemt uw stressniveau af.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Basic
Type opleiding Seminarie

Beschikbare data

Startdatum: 10/10/2019 - Einddatum: 14/11/2019

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, namelijk door iedereen die beter wil omgaan met zijn tijdsbeheer.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 1-daagse opleiding (6 lesuren) + één uur individuele coaching

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Aarlenstraat 80, 1040 Brussel

Extra info:

Interactieve training waar de belangrijke bouwstenen voor een goed tijdsbeheer worden aangereikt. De link wordt zo veel mogelijk gelegd met de eigen werksituatie bij uw bedrijf. Er worden integratieoefeningen gedaan om de opgedane kennis te gebruiken om cases op te lossen. Debriefing in groep met tips van de trainer.

Methodologie

Type opleiding: Classroom

Opleidingsmateriaal: PowerPoint presentatie

Docenten

Machteld Boex
Personal development