1. Home › 
  2. › 
  3. Self-management – De juiste prioriteiten stellen & optimaal tijdsbeheer

Self-management – De juiste prioriteiten stellen & optimaal tijdsbeheer

Herken jij je in volgende situaties? Je werkt keihard en lang, maar constant komen er duizend nieuwe zaken op je af. Je weet niet wat eerst gedaan, aangezien alles dringend is. Wat nu?

Deze opleiding heeft als doelstelling een duidelijk werkkader te creëren:

Na de workshop heb je controle over je tijd en activiteiten en weet je hoe je van stress je ‘buddy’ maakt!

Niveau Basic
Type opleiding Klassikale opleiding

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Wil je absoluut je effectiviteit, efficiëntie, gezondheid en werkplezier vergroten? Dan is dit een workshop die je niet mag laten voorbijgaan!

Deze opleiding staat open voor medewerkers die time- en prioriteitenmanagement willen toepassen.

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

INHOUD

Voorbereiding deelnemers:

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag

Uren: 9u-17u

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van het aangereikte topic. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie

 

Docenten

Eric Loockx
Personal development