1. Home › 
  2. › 
  3. Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Het is helemaal normaal dat onzekerheid, weerstand en angst bij verandering regelmatig de kop komen opsteken.   

Hoe we hiermee omgaan is cruciaal. Want het zal bepalen of we floreren of stagneren. Ervaren dat we vooruitkomen, dat we groeien, dat we leren  bepaalt onze weerbaarheid, onze veerkracht en onze vindingrijkheid. 

In deze opleiding ontdek je alle facetten van de groeimindset: 

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding
Hybride

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die op zoek zijn om met meer gemak om te gaan met veranderende tijden en nieuwsgierig zijn naar hoe de eigen mindset bepalend is hierin.   

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal: PowerPoint-presentatie (slides).

Docenten

Barbara Jessie P Huybrechts
Personal development