1. Home › 
  2. › 
  3. Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Je Growth-mindset inzetten als bondgenoot

Het is helemaal normaal dat onzekerheid, weerstand en angst bij verandering regelmatig de kop komen opsteken.   

Hoe we hiermee omgaan is cruciaal. Want het zal bepalen of we floreren of stagneren. Ervaren dat we  vooruitkomen, dat we groeien, dat we leren  bepaalt onze weerbaarheid, onze veerkracht en onze vindingrijkheid.   

In deze opleiding ontdekken we alle facetten van de groeimindset: 

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die op zoek zijn om met meer gemak om te gaan met veranderende tijden en nieuwsgierig zijn naar hoe de eigen mindset bepalend is hierin.   

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdieping).

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 dag klassikale opleiding (9-17u) en  1/2 dag live-webinar intervisie

Uren: 9u-17u + intervisie 1/2 dag live-webinar

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel en online. 

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).

En

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom/Live Webinar

Tijdens onze theoretische opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door jezelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Docenten

Sanae Hanann El Guennouni
Personal development