1. Home › 
  2. › 
  3. Constructief samenwerken op afstand

Constructief samenwerken op afstand

Verandering is de enige zekerheid. In onze voortdurend evoluerende maatschappij is verandering een constante. Als organisatie is het belangrijk om deze uitdagingen met vertrouwen te kunnen aanpakken, en om collega’s mee te krijgen. Het op afstand constructief kunnen  samenwerken is hierin cruciaal. 

Tijdens deze opleiding brengen we hierin nieuwe inzichten en combineren we theorie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk.   

Niveau Basic
Leervorm Live Webinar

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal:

Docenten

Ludovic Steurs
Personal development