1. Home › 
  2. › 
  3. Communiceer en denk beter via Mind Mapping

Communiceer en denk beter via Mind Mapping

Verwijderen Favoriet Opslaan

Hoe krijg je wat je denkt uit je hoofd en op papier? Hoe lukt het je tijdens chaotische besprekingen de kern vast te houden? Hoe kan je informatie uit een opleiding of boek beter ordenen en onthouden? Met mindmappen gaat dat moeiteloos.

Mindmappen is een breinvriendelijke manier van opslaan van informatie. Doordat je werkt met zelf gekozen kleuren, tekeningen, symbolen en pijlen om informatie te structureren, komen zelfs na jaren aantekeningen weer tot leven. Daarnaast is het ook een handige techniek om te brainstormen.

Deze opleiding heeft als doelstelling om jou inzicht te geven in

Verder kan je na deze dag:

Niveau Basic
Type opleiding Seminarie

Beschikbare data

Startdatum: 03/12/2019 - Einddatum: 03/12/2019

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Iedereen die zichzelf professioneel wil ontwikkelen en sneller wil leren, informatie verwerken en zijn creativiteit vergroten. Mind Mapping® kan ingezet worden op alle niveaus in een onderneming.

Mindmappen is onmisbaar voor wie:

Vereiste voorkennis

Basic Level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 1 opleidingsdag

Uren: 9u-17u (6 lesuren)

Plaats: Febelfin Academy, Aarlenstraat 80, 1040 Brussel

Methodologie

Type opleiding: Classroom

Tijdens onze opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen werden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door uzelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Een ‘evidence based’ methodologie wordt gebruikt die stoelt op de recentste inzichten van Brain Based Learning (of breincentraal leren) en die de transfer van het aangeleerde naar de praktijk vooropstelt. ?

Opleidingsmateriaal:

Docenten

Ilse Bal
Personal development