1. Home › 
  2. › 
  3. Beter samenwerken dankzij emotionele intelligentie - Westerlo

Beter samenwerken dankzij emotionele intelligentie - Westerlo

Opleiding rond emotionele intelligentie en communicatievaardigheden om meer verbinding te creëren op het werk. Op een verbindende manier in dialoog gaan met elkaar begint met het goed begrijpen en toepassen van de basisprincipes van verbindende communicatie.

De doelstelling en het programma van deze opleiding kan je onderaan deze pagina terugvinden.

Niveau Basic
Leervorm Klassikale opleiding

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan door verschillende doelgroepen worden gevolgd.

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

Op een verbindende manier in dialoog gaan met elkaar begint met het goed begrijpen en toepassen van de basisprincipes van verbindende communicatie.

Tijdens deze halve dag wordt het volgende beoogd:

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).

Docenten

Marleen Irma M Hemmeryckx
Personal development